Followers

Dec 4, 2012

Lelaki Kaki Berbulu jarang

ini bukan entry lucah. ini entry tangkap leleh satu baldi. taksudi boleh blahh.

Untuk Dua Tahun dan juga Enam Bulan Kalinya. Kau lelaki kegemaran masih tegar dan bersinar dalam lubuk hati aku yang mendalam. Boleh kau robek hatiku melihat terteranya nama engkau "Fadzli. Ya sungguh manis kata kata aku ini mana lagi nak dapat perempuan macam aku ni? mana lagi haa. kalau ada biar aku bunuh untukmu agar aku tetap satu menjadi perempuan pujaan kau. Hanya untuk kau dan aku sahaja yang layak untuk memilikinya. please? pray to God.
Back To Awak.
Rasa kurang ajar bila cerita pasal lelaki pujaan menggunakan ayat aku kau. Si lelaki membaca amboi biadap juga awek aku ini. haha maka tertimbul satu pergaduhan kecil yang comel. hahaha. 6 Months more to go my dear untuk cecah hubungan tiga tahun. And i feel like 3years? How Come i still standing with you. i have a lot of reason. awak lelaki yang berjaya bersama saya untuk bertahun. terima kasih sayang.

Terlalu banyak kenangan sampai kekadang saya lupa tapi awak ingat. haisshh lupa tidak bermakna mati kenangan itu. the best part is bila awak berjaya bikin saya gemuk. very very best part okayy. you look so happy bila tengok saya gemok. so so so bikin gua rasa ahhhhhh tidakk this is too much. awak bagi saya makan terlalu banyak. lepas ni nak kurangkan makan dengan cara tidak berjumpa awak hahaha. Sanggup? untuk dua hari mungkin -.- Other best part is awak suka tengok muka hodoh saya siap buat wallpaper handphone. bila orang lain tengok "mak aii lainnya awek kau, tapi bagi awak itu gamba paling comel. kekadang saya kurang paham disitu. Next Best Part bila saya susahkan awak itu ini ada jalan mudah tapi ekot jalan susah sematamata nak puaskan keinginan saya yang merepek. muka awak serius buruk gila dengan buat hidung besar lagi benda serius pun saya gelak tak henti. Actually banyak best part. Let's Move to bad part is. NOTHING LAHH. when i pandang other boy yang handsome handsome, awak buat muka dan mengaku awak lagi handsome siap boleh nak tunjuk lengan yang konon besar bontot saya tuu dan masa tu saya akan gelak paling kuat hahahahha. so perasan.
kekadang saya terpikir betul ke awak betul sayangkan. ternyata betul cuma saya tak nak beriya sebab takut bila terlalu yakin saya pasti akan kehilangan awak. keyakinan diri hanya biasabiasa. mampu berdoa hubungan kita kekal. ini entry jiwang lelehh. anda masih kekal disini bermakna anda sayangkan saya dan saya juga turut begitu. yang tidak bermakna sayang tapi tidak terbalas hahahahahaha. Assalamualaikum.

2 comments:

ieka farhana said...

So sweet kak ain ..

aien said...

terima kasihh :)