Followers

Oct 13, 2011

rezeki aku :'>

apa korang akan rasa apabila sesuatu yang korang tak jangka berlaku telah berlaku atau pon sesuatu yang pernah korang ingin kan tapi korang tak mengharap akan nya sekarang telah tercapai telah korang perolehi . hmm alhamdullah ini rezeki aku . sungguh aku tak mengharap tapi  aku ingin kan kalau dapat.

jam 12.20 seperti biasa abang posmen akan datang hantar surat, tidak seperti biasa aku mengambil surat dekat abang posmen tu tapi tadi aku keluar ambil . dan terdapat satu sampul surat putih tertera nama AIN SUHADA BT ZAMBRI. dalam hati *tawaran masuk kolej lagi la ni -.- bosannn. tapi aku tetap buka sampul tersebut dengan melihatkan penyataan POLITEKNIK . okay apakah sebenarnya. yahh aku tersentap sebentar kerana tawaran untuk aku lanjutkan pelajaran ke politeknik . okay hanya politeknik bukan universiti tapi aku tetap tersentap sebab aku tak jangka aku dapat. even bukan universiti namun mama tetap tersenyum melihat surat tawaran untuk aku . kalau kolej mungkin aku abaikan sebab aku tahu mak aku tak kan mampu tambung aku ke kolej sebab kakak aku dah masuk kolej , pikir lah kesian  nya bila menampung dua orang ke kolej tu, ingat masuk kolej pakai daun ke. hmmm
tawaran politeknik ke SULTAN IDRIS SHAH . DI PLOMA PENGURUSAN HOTEL DAN KATERING :'> hmmm akhirnya aku akan tinggalkan rumah tinggalkan bisnes tinggalkan duit tinggalkan shopping bagai :'(  should i think twice? maybe :'>

8 comments:

Amalina said...

Tahniah akak Ain yg cute :)

Atie said...

tahniah..

aien said...

hihi alrght thnks dear <3

ArSha said...

tahniah ^^,
wat elok-2 sys ;)

aien said...

insyallh , thnks syg :)

dyba lyfa said...

ouhh dkat kmpung i laa :D

aien said...

hihi really , kmpug kew u yg dok situ nyaa .

Mohamad Arif said...

dalam kos ni semua perempuan ker??