Followers

Oct 30, 2011

manusia akal pendek

Click here for more inspiring photos!
ehemmm eheemm ehheeem eheem dengan ini saya megumumkan bahawa ENTRY KALI INI MENARIK. yehuuuuuuuuuuu =.= jadi jangan berhenti membaca separuh jalan . pastikan baca sampai habis maka kepuasan yang amat seronok . heh? okayy maaf merepek.

hmmmm aku merepek apa. actually aku tak sangka aku ada HATER ! BELIAU SANGAT DENGKI AKAN AKU DENGAN MUHAMMAD FADZLI wehuuuuuuuu untung nya aku ni ada hater yang perangainya lawa seperti bontot ayam. siapa siapa siapa? macam biasa siapa yang jadi hater adalah seorang yang sangat pengecut waa cakap sama lu la kan .
adakah anda nampak kebodohan ANONYMOUS disitu? ya saya nampak kebodohan si ANONYMOUS atau layak kita gelar beliau ENCIK ANONYMOUS kurap seperti seekor kucing yang kurap mengeselkan badannya ketanah kerana gatal disamping mencari perhatian agar simpati akan nya. hiwhiwhiw. baik lah disini aku nak bagitahu apakah kebodohan yang teserlah padanya . ini adalah 

yang pertama : kerana beliau menyatakan bahawa baby blog aku boring. haa jadi aku nak cakap kalau boring kenapa kau setia stalk blog aku? nampak anda bodoh disitu kan. lagi ------
yang kedua : *tak habis habis pasal boyfie kau* . ini bermaksud anda sentiasa mengikuti perkembangan blog saya. wahhh taksangka awak sentiasa baca blog saya even boringkan. jadi nampak lagi kan anda bodoh disitu kan. atau mungkin awak cemburu sebab takde siapa nak tulis pasal awak dalam blog kn? sedihkan takde orang sayang. sedihkan takde orang nak cerita pasal diri kita dalam blog mereka . takpe aku baik hati ni so apa kata encik atau cik ANONYMOUS , awak bagitahu saya siapa diri awak lepastu kan saya buat satu entry KHAS untuk awak seorang . tiap minggu saya update entry HANYA untuk awak seorang. sweet nya aku ni kan . cepat lahh peluang depan mata ni untung jadi kau tao. hihi lagi ----
yang ketiga : *dah lah bdak spm takhabis lg* . yang ini tersangat bodoh kerana saya tidak menyusahkan orang jika saya bercinta dengan budak spm . ini bermakna awak seorang pendengki . dan disini kita nampak kebodohan dia dan juga kita boleh lihat betapa kesian nya si ANONYMOUS kerana mungkin beliau tidak punya kasih sayang dari seseorang yang bergelar kekasih. cetttt so sad baby. atau mungkin ya mungkin beliau telah pun kehilangan orang tersayang , mungkin orng tersayang beliau telah mati kene pijak dengan lembu mahupun kerbau , atau mungkin telah mati kerana ditimpa bapak gajah? hmm semua binatang keluar. ataupun kan mungkin keran sikap si ANONYMOUS mengalah paparazi popular yang bertalamkan 4 MUKA ! takpun kerana beliau di tinggal kekasih sebab mulut mengaalahkan bau taik yang belum di flash seperti di tandas awam . wahaaa sungguh malu jadi kau . terlalu banyak kemungkinan.
yang keempat : kau pehal bodoh sangat nak tahu RESULT SPM AKU ! entah entah kau tak amik spm kot sebab terlalu banyak kebodohan yang teserlah dalam diri kau. hiwhiww lagi ^^
hmmm banyak sangat dah aku mencarut ni . tapi ini biasa je. taksangka akal manusia seperti diatas sangat pendek . aku tahu dia sentiasa baca blog aku . hahahaha awak sangat kelakar! tidak mengapa. aku doakan suatu hari nanti ALLAH temukan jodoh untuk engkau. jodoh yang baik lah sebab kau jahat. jodoh yang baik boleh bawa kita kepangkal jalan, nanti kalau kau dapat jodoh yang jahat macam kau kang susah sebab takde sapa nak bawa korang kepangkal jalan . MASYALLAH :')

ya sudah lah . dunia akhir zaman bawa lah mengucap weyy. btw kalau nak jadi stalker terhebat pandang pandang sikit ayat yang anda susun kasi gempak . kasi meleleh air mata aku baca . ini tidak statment si ANONYMOUS  buat aku ketawa terbahak bahak . baboiii .

12 comments:

ArSha said...

jyeahhh ! terserlah kepandaian dy ckp akak mcm 2 . watlekk je kak . yg penting , you got FADZLI and my support ok sys :)
#bestrongbebeh !

iha afindi said...

orang yang cakap akak gtu dia sebenarnya jealous..pedulikan tak perlu orang yang macamtuh dlam hidup ni
^_^ bagi pendapat je

tira+syahmie said...

biarkan dea kak! org jeles mmg mcmtuh ! saia sntiasa jd pnyokong trkuat akak.. hehe ! chaiyokk!

aien said...

omg taksangka sangka ada org support ain . thanks awak awak semua coz sentiasa ada untuk ain . terharu sgt :') love you all <3 <3

Eiqa Nur said...

releks sudah kak..
si HACKEr tu mmg x de AKAL lah kan..
mungkin ade tapi x pandai gune...
^_^ okey ape akk dgn budak SPM..daripada die ..ntah dgn sape2 lah kan..
kuatkan semangat ye kak..
I'LL support u from back..

Nurfatiha Ezany said...

hahaha.. npa la dya tuhh pndai sgt??nk taip comment x pkir dluw..konon nyer nk bgy akk malu la tuhh..akhirnya kna batang hidung sndri..padan muka..xpe kak sabar jea..ramai yg sokong akk..tabah kan hati..:)

Meteoragurlz said...

bwak2 bersabar jelah dik nonnn..org mcm 2 x pyah dilayan+buat x tau je,kan..kan..

LAILA NASIR said...

hehe. dye jealous lah tu.
blog awak best + cantik = saya suka bace :D

fazzlim said...

biar kn je pe org nk ckp psl blog aien..sabo je la..xyh dilyn org yg cm tu..

aien said...

yeahh actually dh byk kene mcm nie , memg ain diam je , ni tulis sebb tkbleh sbr dah . btw thnks all . love yaa <3 <3

❥❤❥❤❥♥ NiaAriffin ❥❤❥❤❥♥ said...

ain..sabar

aien said...

@❥❤❥❤❥♥ NiaAriffin ❥❤❥❤❥♥ yeahh ain sabar, insyllh :)