Followers

Dec 17, 2011

warkah buat kekasih

ini entry serius jiwang kuasa tiga empat lima . jadi saya minta kalau yang rasa eeuuww sila tekan button "x" di atas sebab saya taknak timbul isu beserta kontroversi yang boleh menjatuhkan saya dan juga anda. pastikan itu jangan berlaku :>
aku nak menangis laju laju . baldi siap sedia menampung tagisan ku. aku masih belum puas untuk tinggalkan semua dan sambung belajar . tapi itu lagi penting. aku juga masih belum puas bersama dengan fadzli. masih belum bersedia berpisah dengan dia sebab kiteorang dah terbiasa bersama *macam lirik lagu masuk ni -.- hmm aku serius ni woiii . aku tak nak pisah dengan dia . aku taknak aku taknak aku taknak. aku rasa macam kejap gila aku gedik dengan dia dan nak pergi sambung belajar . busy dengan itu dengan ini. harus biasa dengan semuanya. dengan family mesti lagi rindu okay. rindu dengan bebelan mak ai. rindu nak bertekak dengan dia tiap pagi sebab aku malas bangun awal . hmm i'm gonna miss you :'<

nak jumpa fadzli hari ini sebab hari terakhir kan tapi banyak betol dugaan kan sayang. tapi akhirnya kita jumpa juga. gembira yang tersangat. hmm sayanggg. kalau awak baca *memang awak akan baca pon hihi . saya nak cakap saya terlalu sayang awak . ingat lagi sekali gua sayang luu ketat-ketat mantap sendat padat manpat tahu *gangster tak? muhewhewhew. please take care yourself for me. dan saya juga akan jaga diri saya kat politeknik esok. kita takpernah pisah seriusss takpernah. tapi mulai sekarang kene biasakan. awak dekat saujana jangan buat benda bukan-bukan jangan nak enjoy sangat tahu. ingat saya yang sentiasa ingat awak hihi :-*

nanti dekat asrama saya mesti rindu awak. rindu dengan gedik awak. rindu dengan panggilan sayang. rindu dengan senyuman mata sepet awak. awak janjikan yang setiap hari awak akan cakap "saya sayang awak" dan saya juga berjanji yang sama walaupun sibuk. alarhhh lagipon nanti awak masuk khusus dekat petaling jaya selama tiga bulan awak dekat sana . so nasihat saya tolongggg lahh jangan pernah berubah hati. *eleehhh tiga bulan je ain oii . itu pon nak kecoh bagai . puiihhhhh even seminggu pon orang boleh cinta mati dengan perempuan lain. tapi saya percayakan awak dan akan teruskan dengan kepercayaan ini.
omeii arkk baju iteww ? fadzli hadiahkan untuk kita. hihi jeles tak?
thanks a lot for everything dear . thanks untuk big apple. untuk baju di atas dan juga dress labuh stripes serius sangat lawa dress tu. nanti ai pakai kasi gempak dalam facebook hahahhaha melampau. kay sorry :<
awak awak awak . nantikan kan kat sana kan kan awak jalan tutup mata tao jangan tengok girl lain hahahaha so annoying you ain --" bila free nanti drive lahh lawat saya dekat poli tahu tahu tahu . saya sentiasa menanti awak. dan jangan risau i'll make sure yang kawan ai nanti tak buruk pangainya, sila berdoa untuk saya. sila lah sila lahh . saya taknak hidup selama tiga tahun dekat sana dapat pulok kawan yang macam hmm ehem hmmm. okayy cukupppppp. awakk saya sayyaaaangggg awakkkk sangat sangatt sangatt. tolong paham saya taknak hilang awak . janga kerna saya busy belajar awak jadi makin takboleh tahan . saya minta awak bertahan kerna nanti awak juga akan dalam situasi saya.

lepas subuh berangkat sebab taktahu jalan lagi. doa kan perjalanan saya. doakan keadaan saya dekat sana baik-baik aja . rindu saya tao nanti hahahhaa. to my dear blog please wait for me. jangan nakal jangan menangis jangan rindu aku. korang tolong tengok kan blog aku. dear friends aku rindu koranggg sangat sangat . dear friends dekat shoutbox. saya mintak maaf sebab takdapat blogwalking balik. jangan marah okayy stay omeyy yeaahh hihihi muchhh love for you all xoxoxo. dear facebooker jangan menghilang . jangan lupa ai yeahh hihihi.
true love is like a pair of sock, you gotta have two and they've gotta MATCH

3 comments:

Atie said...

pheewwwiitt..

| I'm Just An Ordinary Girl | said...

sweet !

SyamimiNazifa said...

sweet nooo :)