Followers

Jul 12, 2011

your best outfit photo contest

Info contest :

Contest kali ini hanya memerlukan anda pertaruhkan gambar anda dengan memakai pakaian kegemaran dan terbaik yang pernah anda miliki.
Tak kesah lah gambar berseorangan ataupun beramai-ramai yaa.

1. Follow blog ungu ini supaya anda sentiasa update dengan perkembangan contest ini. *done
2. Buat satu entry yang bertajuk YOUR BEST OUTFIT PHOTO CONTEST. *done
3. Muat naik gambar yang mahu anda taruhkan dan ceritakan mengapa ianya merupakan pakaian terbaik anda. *scroll down bawah, done*
4. Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini. *done
5. Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii hehe.
6. Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :)*done
7. Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahuu okay ;)
okay , aku tag sepet alvin,(facebook) fatiah khairuna, nadhira mutalib (facebook),anis

Hadiah ? Ahahaha ni yang seronok nii.
TOP 3 ; 2 tiket wayang percuma untuk apa-apa movie yang anda mahu. :)
3 saguhati ; 1 voucher tiket yang boleh digunakan di mana-mana GSC dan semua movie yang anda inginkan :)

Tarikh tutup ; 28 Ogos 2011 (Ahad)

okay saya pertaruhkan gambar ini
my best outfit mybe , saya sangat suka sama dress and this picture was on this year 2011 , so still new.

2 comments:

Tyratyra said...

Thanks dear sebab join ! :)

Fathiah Khairuna said...

Thanks tag sis :D